fredag 10 oktober 2008

Hundar...

...kan vara ett av de äckligaste djuren nånsin.
Det hund-människor trooor är att när hundar viftar på svansen så är de glada.
Vad det egeeentligen innebär är att de sprider ut anala-partiklar i luften som ska göra att man på lukten kan känna att dom är dom och ingen annan liten hund.. Så man inte blir förvirrad när man kommer hem liksom och undrar om det verkligen är ens egna hund som står där..
Dessutom äter de upp andras och sitt eget bajs, de ska alltid lukta i ens skrev när man ska hälsa, de slaffsar när de äter och kan inte tvätta sig själva. En blöt hund luktar fruktansvärt otroligt äckligt, och de har ingen som helst hyffs.
En katt däremot har olika läge på svansen för att visa deras humör. En katt med svansen rakt upp när man kommer hem, hälsar. När den är neråt bakåt med en liten böj på slutet, visar katten att den går runt och är nöjd med liver o s v. De gräver ner sin skit, utom möjligtvis "ledar-katten" om de är många i samma hushåll, som då bara gräver ner det lite grann. De kelar mot ens ben istället för att lukta i skrevet när de ska hälsa och visa att de tycker om en, de äter väldigt sofistikerat och tvättar sig själva (vilket kan vara ett argument att de skulle vara äckliga, men deras saliv och mun blir rent på 4 sekunder). En katt blir inte blöt.

DESSUTOM är katter coola. En hund kan du lära att sitta, ligga, spela död. Den tycker om dej för att du säger åt den att göra det.
En katts kärlek måste du förtjäna, annars kommer den antingen strunta i dej eller klösa dig. Vill den inte ha mer kel går den sin väg. Och säger du "kom hit" ger den dej fingret, vänder sig om och svansar därifrån. Självständig, stolt och livsälskare. Vad mer kan man begära?

Ja, detta var bara ett litet inlägg i den katt vers hund debatten jag har märkt är väldigt utbredd här på internet. Iaf i min värld! I min alldeles egna internet-värld. Så låt mej va

Inga kommentarer: