måndag 17 november 2008

Litta allt möjligt tjaffs

Snön har kommit på allvar t Ume nu. Det lilla ljuset som finns splittras upp i tusen olika riktningar och blir därmed starkare, världen ser åter igen renare och finare ut. Snö är bra skit ändå. Och i år har jag sagt tack och hej till den asfalterade vägen till affär´n. I våras i typ april vart ja chockad när det visade sig att den lilla stigen var asfalterad. Hade hunnit glömma det under de 6 månader den hade varit övertäckt av is o snö. Men nu vet jag hur det ligger till.

Jäklar vilken helg det har vatt! Fest o farande runt i fredags, dj:ande me malen på lördan o sen härlig bakisdag hos densamme me traditionell kräftstjärtsröra, baguetter och mineralvatten kollandes på "Dom kallar oss Mods" triologin. Jag är öm överallt, hela huden skriker av smärta efter dansande, halkningar, alkohol och konstig liggställning efter utmattning.

Veckan som kommer är smockfull av grejer. Intervju o grejs idag, förberedelse imon inför timmes lång redovisning på torsdag och sen kalas för Lisa på kvällen, hej-då-elof-fest på fredag, födelsedagsfest för Lisa på lördan och sen upptrappning inför tenta nästa vecka. Ja herre ge.

Inga kommentarer: