tisdag 18 mars 2008

:/

Egentligen borde jag innan detta inlägg slutat skriva blogg.. 100 inlägg exakt, hur snyggt är inte dom siffrorna tillsammans liksom?

mamma, pappa o bror kommer inte.
Hur lessen blir man inte då?
Men nu har jag o syster bestämt att vi ska hitta på mysgrejer som att åka ut t Holmsund, vilket ja viljat göra sen vi flyttade hit, ha picnic, kanske dra t nått äventyrsbad, äta påskmiddag med vännerna som e kvar... Jag behöver sånt. E så fruktansvärt less, så jag såg fram emot att äntligen få hitta på andra saker man inte brukar göra, hänga me nån som har bil o kunna åka iväg från stan o sånt.. o så kommer dom inte. Men det blir nog bra ändå

Intervjuerna idag blev KUNG!! fan vilka bra tjejer! Men nu e ja så trött i huvvet att ja inte ens pallar läsa vad richard skriver om på msn.. Han förklarar vad Dopamin är för nått. Palla.

Radion igår gick ok. Stakade mej sjukt mycket bara. Synd. Men va sjukt trött i huvve o hade inge o dricka, så munnen blev som en torr gammal trasa och saliven tjock som hallonkräm så ja mådde illa. O så började ja prata göteborska när d gick dåligt. Ja menar, vad kom D ifrån? Haha

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja visst känns det tungt att vi inte kom upp till er som vi tänkt, men vi satsar på valborgsmässohelgen med lite vår i luften istället och det var kanske nån mening med att vi inte åkte för Irre hade migrän hela torsdagen.
Hoppas ni kan göra nåt myspys utan oss.
Pa