torsdag 11 december 2008

Fy helskottas

I en värld av ordnat kaos med viss bristande karaktär återstår endast less-het.
När det ordnade kaoset endast består av kaos och det ordnade har flyttat in och gömt sig i hörnen kommer den, dekadensen.

All work and no play makes Jack a dull boy.

Därför struntar jag från och med klockan sju imon i allt, vänder ansiktet uppåt i hjärtligt skratt och fortsätter den rörelsen med att hälla i mej alkoholhaltiga drycker. Gratis dricka och underbar kväll genom dj:ande me Malen på NH.

Revolten mot måste-samhället är här. Mot den vuxna rösten i mej, den som säger att man ska vara bra. Jag har varit bra tillräckligt.
På med trallpunken, på med festblåsan, på med det undangömda leendet som inte hittat ut den senaste tiden bakom ångest mungiporna som kommer ge mej fula rynkor när ja blir äldre och visa på min själs bitterhet, på med sommarskorna i ren protest mot vintern, isen och snön o traska till närmsta förfest. Ja, imon blir det klackarna i taket och för mycket mascara, hårspray som svettas ner till en kladdig massa i pannan, rouge som kladdar ut sig, lökisar i armhålan och en back med gratis bärs i Djbåset. Fy fan, det kan inte bli mycket bättre

Inga kommentarer: