tisdag 27 januari 2009

Praktiskt skit

Har inte iktigt kommit igång än. Gjort en intervju o har more to come, men man känner ändå en viss stress.
Varför är det då inte mer gjort, kan man fråga sig..

Jo, allt jävla praktiskt skit strular hela tiden och har gjort nu i en vecka. Den arbetsplats vi blivit lovade finns typ inte, de datorer vi skulle ha fått existerar inte, internet i lägenheten är inte ordnat och i brist på tid och ork försöker vi fixa det själva, diktafoner fanns inte så har fått köpa, telefon har vi fått men måste fixa kontant kort själva, busskort fick vi be om osv osv.
Man blir lite less.
Idag när jag och Linn satte oss på den arbetsplats vi fått berättat för oss att vi kan sitta på, ja då visade det sig att så ju inte alls var läget. Där satt nämligen folk som jobbade med sekretessbelagda ärenden. Vi blev hänvisade till "en farbror på andra våningsplanet" (vem som nu i helvete använder ordet "farbror" till någon som inte är 5 år och sitter i blonda söta pippilotter, gubbjävel) som sen visade sig vara fel.

Ja... Allt jävla praktiskt skit, den irritation som bara växer och det faktum att vi inte har någonstans att arbeta ostört med internet och allt som hör där till, detta har gjort att alla arbetsuppgifter inte är helt enkla att bara göra. Jag hoppas fan att allt skit löser sig inom 2 dagar, annars kommer jag få ett nervöst sammanbrott, och detta kommer INTE gynna den relation vi har i vår lilla 2:a.

Men ehh, ja, annars är det ju himla skoj med praktik.

Inga kommentarer: