onsdag 16 september 2009

antisemiter in my ass (läs mellan raderna)



ja, vad ska man säga? jag tycker det är kul att de kallar svenskar för antisemiter bara för att en artikel i aftonbladet visade att israeler tog muslimska organ och sålde dessa (eller hur det nu var. exakt hur är ointressant här)

de har verkligen lyckats skapa en stat som ingen vågar att kritisera över huvudtaget eftersom alla då är rädda att bli kallade för antisemiter

vilket annat land har den statusen?

Det är när ett land inte kan inspekteras utifrån som det sannerligen blir farligt. När landet själv får avgöra vad som är rätt och vad som är fel. När staten kan strunta i FN och hela världen sticker huvudet i sanden för att slippa se folkmord. Historien upprepar sig. Och är det några som borde ta del av folkmords smärta, av förföljelse och av att vara så kontrollerade av några andra så att de kan bli utrensade utan att någon direkt lyfter på ögonbrynet så är det väl judarna?

När ska det kollektiva dåliga samvetet ta slut? När ska förföljelsen av Palestinierna ta slut? När ska världen sluta att oroa sig för att bli kallade för antisemiter?

1 kommentar:

Max sa...

Ja fy fan. Såg den idag. Det var ju inte bara antisemitiskt att aftonbladet skrev om något det fanns belägg för. I den videon tar dom ju upp att det är antisemitiskt att inte vilja ha aktier i ett bolag som fixar elektriska-staket till dom olagliga gränserna.
När man dessutom ser den videon ser man vilket fruktansvärt rasism som sprids. Det är sjukt att dom är rumsrena.